مهلت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین دانشگاه پیام‌نور همدان تا ۱۰ مهر تمدید شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۴۱۷۸
گمار در گفتگو با دانشجو:

مهلت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین دانشگاه پیام‌نور همدان تا ۱۰ مهر تمدید شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان گفت: مهلت ثبت نام پیاده‌روی اربعین دانشگاه پیام نور همدان تا ۱۰ مهر تمدید شد و اعزام از همدان انجام خواهد شد.

مهلت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین دانشگاه پیام‌نور همدان تا ۱۰ مهر تمدید شد

مهدی گمار، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از تمدید ثبت نام برای پیاده روی اربعین خبر داد و گفت: دانشجویان تا ۱۰ مهر فرصت دارند که برای ثبت نام به دفاتر بسیج دانشگاه پیام نور مراجعه کنند.

گمار بیان کرد: اتوبوس از دانشگاه حرکت می‌کند تا مرز و پس از آن با همان اتوبوس تا نجف خواهیم رفت و هماهنگی لازم انجام شده تا همان اتوبوس در کربلا دانشجویان زائر را سوار کرده و تا همدان بیاورد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان گفت: اعزام در یکی از روز‌های ۱۷ تا ۲۱ مهر انجام می‌شود و تا روز بعد اربعین، یعنی ۲۸ مهر نیز تاریخ برگشت ما خواهد بود.

وی با بیان اینکه هزینه تمام شده برای این سفر حدود ۴۵۰ هزار تومان خواهد بود، خاطرنشان کرد: در این دوره اعزام زائران به اربعین، صرفا از دانشجویان پسر پذیرش می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار